“Юрист в смартфоні”: Робимо право доступним в пару кліків

ЮрШтаб

Щодня українці зіштовхуються з безліччю юридичних питань – від малих побутових до складних корпоративних. Іноді нам просто не вистачає часу або можливостей, щоб швидко знайти відповідь на нагальне питання.

Комада ЮрШтабу прагне зробити юридичну допомогу доступною кожному та кожній, незалежно від фінансових можливостей та місця знаходження. Наразі ви вже можете звертатися до нас через Telegram або Viber-боти та отримати безкоштовну консультацію юриста або адвоката. Але ми пішли далі.

Взяли участь в Акселераційній програмі Act to Support проєкту «Фенікс», від Фонду Східна Європа. Потім виграли фінансування на розробку соціально корисного технічного рішення і протягом півроку працюємо над веб-версією нашого сервісу, щоб ви могли отримати необхідну допомогу безпосередньо через веб-сайт, якщо це для вас зручніше або безпечніше.

Наша мета – створити інноваційну та легко доступну платформу, що дозволить кожному отримати кваліфіковану юридичну допомогу у будь-який момент і з будь-якого пристрою.

Слідкуйте за нашими новинами! Незабаром ми представимо оновлений сайт, кабінет волонтера та користувача та багато інших цікавих можливостей. Ми готові допомагати вам вирішувати юридичні питання швидко, ефективно та безкоштовно.

Онлайн-платформа розробляється ГО «ЮрШтаб» за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу (European Union in Ukraine).